Ashton Kutcher nästa kändis att lansera E-handel

Hollywoodskådisen Ashton Kutcher lanserar en e-handel som ska designa, tillverka och sälja den perfekta T-shirten. Allt designas och tillverkas i USA och man kommer uteslutande att sälja sina prokdter via sin egen nätbutik.

I förra veckan berättade vi om att förre Spice Girls-medlemmen, Victoria Beckham lanserat sin nya e-handel. Nu är det dags för nästa kändis att göra entré. Skådisen Ashton Kutcher är nämligen en av grundarna till Pickwick & Weller, en nystartad e-handel som designar, tillverkar och säljer ”den perfekta T-shirten”.

Tillsammans med Matt Rowe och serieentreprenören Ryan Donahue, som ligger bakom bland annat PayPals design och forskning inom användarvänlighet, vill Ashton Kutcher skapa ett varumärke som lockar människor som föredrar avslappnade kläder på sin arbetsplats.

Annons

– Arbetsplatsen har förändrats, den har blivit mer kreativ och mer avslappnad. Och T-shirten är arbetsuniformen för entreprenörer, hackare, beslutsfattare och konstnärer, säger Donahue.

Tillverkas i USA

Pickwick & Weller har precis lanserat sin vårkollektion och tillverkar sina T-shirts av högkvalitativa material som Supima, bomull, kashmir, siden och linne. Kollektionen innehåller ett antal olika tröjor för både män och kvinnor som alla designas och tillverkas i Kalifornien.

– Lika viktigt som en T-shirts passform är tyget som används. Och eftersom vårt företags affärsmodell är helt nätbaserad kan vi erbjuda fantastiska produkter till ett lägre pris, säger Ryan Donahue.

Det blir allt vanligare att entreprenörer, modeskapare och varumärken väljer bort de traditionella säljkanalerna och i stället satsar på kanaler som ger en större flexibilitet. Något som även Pickwick & Weller gör och man kommer endast sälja sina produkter via sin egen e-handel, och inte använda sig av några återförsäljare.

Källa: VentureBeat

Annons