Automation leder till stora besparingar- Shelfless

Shelfless Sverige gör stora besparingar och är effektiva med hjälp av automation! Shelfless arbetar oftast i team, det gör att de kommer framåt fortare och kan lösa problem tillsammans.

För att ni som e-handlare ska känna er trygga med Shelfless som partner håller de vad de lovar inom automationslösningar. När de säger att deras automation kommer att leva upp till e-handlares förväntningar är det en garanti på att de också uppfyller era förväntningar.

Att flödet fungerar och att Shelfless processer är smidiga är av största vikt för Shelfless!

Att flödet fungerar och att deras processer är smidiga är av största vikt för Shelfless och som Dino säger i filmen inne på sajten så samarbetar de och löser problem när de uppstår. Strular det hos Shelfless hinner varken du eller dina kunder märka att någonting händer då alla på Shelfless hjälps åt när det brinner till.

Teamet de har inom automation och teamen på andra delar inom bolaget gör ett fantastiskt jobb varje dag och det vill de gärna visa upp. De visar även upp det Shelfless utvecklar och förbättrar varje dag. Läs mer om automation här.

Automation är en trivselfråga

Automatisering är ju en revolutionerande process där maskiner eller teknik tar över arbetsuppgifter från oss människor. Genom denna process blir arbetsflödet mer effektivt då datorprogram eller maskiner kan utföra repetitiva uppgifter med snabbhet och precision som överträffar mänskliga förmågor.

Den ökade effektiviteten som automatiseringen medför bidrar till en minskning av arbetsbelastningen för våra anställda, vilket i sin tur leder till en ökad trivsel på arbetsplatsen. När arbetskraften frigörs från monotona uppgifter kan de istället fokusera på mer kreativa och meningsfulla aktiviteter, vilket kan öka deras engagemang och tillfredsställelse på jobbet.

Läs mer om hur automation leder till trivsel här.

Med 15-18 pågående automationsprojekt 

Shelfless strävar efter att revolutionera hur du som e-handlare hanterar ditt lager. Shelfless breda utbud av automationslösningar inkluderar robotteknik, maskininlärning och IoT (Internet of Things) för att optimera lagerhantering och distributionsprocesser.

”En av de viktigaste aspekterna för snabbväxande e-handlare är att ha en logistikpartner som kan anpassa sig till deras föränderliga krav och volymer. Det är just det som Shelfless är så bra på.” säger Jonas Ahlgren, VD Shelfless Sverige

Tycker du detta var intressant och vill gärna läsa mer om våra automationslösningar?

Kontakta oss här för att få rådgivning kring kostnadsbesparingar!