Babyshop och Brandos prisade på modegala

För sjätte året i rad prisade modebranschtidningen Habit Sveriges främsta modeaktörer under en galamiddag. Under kvällen delade man ut priser i 13 olika kategorier, bland vinnarna fanns nätbutikerna Brandos.se och Babyshop.se.

Habit Modegalan arrangeras av tidningen Habit Sko&Mode som har bevakat branschen sedan 1961. Tidningen vill genom galan uppmärksamma, premiera och stimulera branschen med alla dess aktörer, liten som stor. Som vi skrivit tidigare fanns två e-handlare nominerade till årets gala.

Till årets bästa skobutik utnämndes Brandos.se som även tog hem två priser under Retail Awards 2012 tidigare i år.

Annons

Genom kombinationen brett sortiment, snabba leveranser, fri frakt och returer har butiken visat en snabb tillväxt. Årets vinnare har gjort fler varumärken tillgängliga för kunder i hela landet dygnet runt. Det i en tid när skor tar allt fler hyllmeter i garderoberna. Årets vinnare och e-handelns tillväxt gynnar och lyfter hela skobranschen, löd juryns motivering.


Brandos vd Karl-Johan Pantzar tar emot priset för Årets Skobutik

Utmärkelsen Årets Barnbutik gick till Babyshop.se som under den senaste tiden satsat rejält, något som slagit väl ut och som de nu även prisas för.

”Årets vinnare är djärv för att de vågar satsa i en tid då många är försiktiga och strategiska. Resultatet är en synnerligen god ekonomisk utveckling med en omsättning som dubblerats varje år sedan starten. Årets vinnare är också tidsenlig med en frisk satsning inom e-handel och aktiviteter i sociala medier.”


Linn och Marcus Tagesson med priset för Årets Barnbutik

Källa: Press
Foto: Habit

Annons
Annons