Bagaren och Kocken dubblade lagret – är nu redo för Black Friday

25 000 produkter på utsatt tid.

Tidigare i år så berättade e-handlaren Bagaren och Kocken att de skulle flytta till nya lokaler. Detta efter att företaget sett en enormt stark tillväxt under 2020, något som sades ha fortsatt under 2021. Planen var att flytta till ett nära dubbelt så stort lager, på totalt 16 000 kvadratmeter, till hösten.

Nu är vi där och precis lagom innan Black Friday kickar igång ordentligt så ska man ha fått över de sista prylarna.

Annons

Tack vare en imponerande insats av vår logistikpersonal har vi lyckats flytta över 25 000 produkter till våra nya lagerlokaler i utsatt tid och utan kundpåverkan. Med allt på plats står vi nu starka och är redo att ta oss an Black Friday och julhandeln, säger företagets vd Christina Ståhl i ett pressutskick.

Christina Ståhl berättar att flytten varit direkt nödvändig för att kunna ta hand om bolagets växande sortiment, personalstyrka och försäljning. Men hur står det egentligen till på lagret med tanke på fraktkaoset och andra problem kopplade till varuförsörjningen?

Vi har varit ute i mycket god tid för att säkra våra volymer. Som det ser ut nu har vi bra tillgång på varor och vi kommer definitivt ha julklappar att sälja under november och december. Samtidigt förväntar vi oss hög efterfrågan på populära produkter, så som kund bör man inte vänta till sista sekund, konstaterar Christina Ståhl.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!