Bagaren och Kocken rekryterar ny toppchef från Nilson Group

Kliver rakt in i ledningsgruppen.

Bagaren och Kocken har hittat en ny sortiment- och inköpschef, meddelar den Göteborgsbaserade e-handlaren i dag. Det är Charlotta Svarfvar, tidigare inköps- och hållbarhetschef hos Nilson Group, som rekryterats till posten.

Bagaren och Kocken har ett fantastiskt starkt varumärke och befinner sig i ett spännande tillväxtskede. Jag ser fram emot att utveckla sortiment och inköpsarbetet inom ett produktområde som står mig nära, men också att utveckla hållbarhetsarbetet som kommer stärka Bagaren och Kocken som ledande aktör in i framtiden, säger Charlotta Svarfvar i ett pressmeddelande.

Annons

Utöver sin tidigare anställning har Charlotta Svarfvar även runt 9 års erfarenhet från olika roller inom ICA-koncernen. Hon tillträder det nya jobbet den 20 april och kommer att ingå i Bagaren och Kockens ledningsgrupp.

Det känns jätteroligt att få välkomna Charlotta till Bagaren och Kocken. Hon kommer att passa perfekt in i vårt dedikerade team med hög energinivå och brinnande intresse för köket. Charlotta kommer att spela en viktig roll på vår fortsatta tillväxtresa, där vi siktar på att fördubbla omsättningen inom 3 år till 1 miljard kronor, säger Christina Ståhl, vd på Bagaren och Kocken.

Vill anställa fler

Bolaget meddelar också att man trots utmanande tider går starkt just nu och ser sig om efter ny personal till lagerverksamheten.

Intresset för att spendera mer tid i sitt eget kök är stort, framförallt med fokus på hållbarhet och hälsa. Utöver det ser vi just nu ett uppdämt behov av att aktivera sig i hemmet. Att växa och kunna anställa i dessa svåra tider är få förunnat och något vi känner stor glädje och samtidigt ödmjukhet inför, säger Christina Ståhl.

Annons