Search
Close this search box.
ANNONS

Bakom kulisserna hos NordicFeel och NordicInk

Bakom kulisserna hos NordicFeel och NordicInk
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

En av vรฅra mest kommenterade nyheter fรถrra รฅret (22st) var den om nรคtbutiken NordicFeel och deras systerbutik NordicInk. Dessa butiker vann รคven Pricerunners pris, ร…rets e-handlare, inom sina kategorier bara nรฅgon vecka senare. Fรถrst och frรคmst var det dock NordicFeel med sin starka tillvรคxt och ganska omoderna hemsida som fick folk att spรคrra upp รถgonen. Butiken skall numera vara Sveriges stรถrsta parfymbutik pรฅ nรคtet.

I dag lรคser vi en artikel i Smรฅlandsposten om dessa butiker, som drivs ifrรฅn ett gammalt ICA-lager i Smรฅland. Det verkar ligga en vรคloljad maskin bakom nรคtbutikerna och vi fรฅr reda pรฅย att de har sitt ursprung i ett projekt inom Ung fรถretagssamhet. Vi fรฅr ocksรฅ reda pรฅ att de samkรถr resurser och att det รคr dรคrfรถr NordicFeel endast visat en anstรคlld, nรฅgot vi tog upp i vรฅr tidigare nyhet. Totalt har bolagen bakom nรคtbutikerna 12 heltidsanstรคllda.

โ€“ Att tvรฅ separata bolag kan samkรถra har tydliga fรถrdelar. Det ger flexibilitet pรฅ personalsidan. Vi kan dela lager, gรถra gemensamma avtal om transporter och inte minst lรคra av varandra, sรคger ekonomiansvariga Sara Jonsson.

De berรคttar รคven hur de jobbar med kundservice och snabba leveranser, nรฅgot som gav dem priset ร…rets e-handlare. Fรถr att fรฅ veta mer om dessa butiker tar ni er till Smรฅlandspostens artikel "Webbutiker fick bรคsta kvittot".

Relaterade nyheter:
NordicFeel.se - Sveriges stรถrsta parfymbutik pรฅ nรคtet
Bamba.se รคr en av ร…rets E-handlare 2011

Dela artikeln: