Bakom ratten på SC Styling: 20-årsjubileum möter 2.0-innovation

I år står SC Styling, det ledande bilstylingföretaget från Uppsala, inför en betydande milstolpe: sitt 20-årsfirande. Med jubileet introduceras SC Styling 2.0, en initiativrik satsning för att förnya företagets digitala närvaro och serviceutbud. Vi satte oss ner med Karl Östlund, företagets VD, för att diskutera den nya eran, och hur den formar företagets framtid.

Karl, kan du berätta mer om den nya hemsidan och vad SC Styling 2.0 innebär för era kunder?

Den nya hemsidan är mer än bara en visuell uppfräschning. Vi talar om en heltäckande uppgradering av vår plattform, där vi fokuserar på att förbättra användarupplevelsen och produktpresentationen. Vår kundklubb har också genomgått flera stora förändringar, där medlemmar nu kan tjäna poäng på köp som kan användas vid framtida betalningar. Allt är en del av att skapa en bättre, enklare och vassare upplevelse för våra kunder.

Vad manade er att genomgå den här omställningen?

För att fortsätta vara i framkant i branschen behöver vi ständigt utvecklas. Teknologin och konsumentförväntningarna ändras kontinuerligt, och med SC Styling 2.0 vill vi säkerställa att vi inte bara hänger med i utvecklingen, utan också förnyar oss och ligger i framkant på vår marknad med innovativa lösningar.

Det gamla systemet tjänade oss väl, men för att kunna erbjuda snabbare service och bättre produktuppläggningar behövde vi något mer effektivt. Det nya systemet underlättar för oss att arbeta snabbare, med mindre tid spenderad på administration, vilket innebär att vi kan fokusera mer på det som verkligen betyder något – våra kunder.

Ni har även ett partnerskap med OnlineFactory. Hur påverkar det er kundservice?

Partnerskapet med OnlineFactory är av yttersta vikt för oss, särskilt eftersom bilstyling till stor del är en säsongsbaserad bransch. Deras stöd gör att vi kan skala upp eller ner vår kundtjänstpersonal efter behov, vilket säkerställer att vi alltid kan erbjuda hög servicenivå. Med OnlineFactory kan vi erbjuda en mer flexibel kundservice som också är tillgänglig när våra egna anställda inte kan vara det såsom under helger, semestrar och vid sjukdomsfall.