Just nu: Bangerhead tar klivet utanför Norden: ”Går hand i hand”

"Ett fördelaktigt geografiskt läge".

Skönhetsföretaget Bangerhead har tagit sig förbi den nordiska gränsen för första gången och slagit upp en e-handelsbutik i Nederländerna.

LÄS ÄVEN: Rekordsiffror från Bangerhead – slår 18 miljoner i vinst

Annons

Vi ser att e-handel har katalyserats enormt under de senaste 12 månaderna och vi har en skalbar produkt med momentum. Nu tar vi sikte på Europa, och Nederländerna är första steget, säger vd:n Marc Palmefjord i ett pressmeddelande.

Nederländerna har ett fördelaktigt geografiskt läge i Europa och har en demografi som är vana vid online-retail. Som marknad bär Nederländerna många likheter med Norden.

För att locka de nederländska kunderna på bästa sätt har företaget ett nederländskt team som ska sköta driften av den lokalanpassade sajten samt erbjuda kundservice på nederländska.

Vi tror väldigt mycket på att ha en lokal produkt och att service och försäljning går hand i hand.

Den nya sajten kommer att ha tillgång till hela Bangerheads sortiment och alla beställningar kommer att skickas från lagret i Borås. Leveranserna i landet kommer att ske med bland annat Budbee.

Vårt lager i Borås har en geografiskt strategisk placering för vidare expansion. Leveransen till Nederländerna tar bara ett par dagar, avslutar Marc Palmefjord.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!