Bankproffset tar över rodret hos NetOnNet

"Vi ser fram emot att ta del av hans kunskaper".

Resurs Banks vd Kenneth Nilsson har varit verksam i Resurs-koncernen i cirka 30 år, men inför sommaren har han valt att frånträda sin vd-roll.

Istället tar han plats i Resurs och NetOnNets gemensamma ägarbolag SIBA Invest och blir styrelseledamot i NetOnNets styrelse. Han kommer att bidra med kompetens inom konsumentmarknaden och finansiella tjänster.

Annons

Under Kenneths tid på Resurs Bank har företaget vuxit från att vara ett litet företag med 10 anställda och ett årsresultat på 1 miljon kronor, till att vara en nordisk börsnoterad koncern med över en miljard i årsresultat.

NetOnNet är ett spännande bolag med stor potential. Bolaget har en tydlig position som e-handlare med kompletterande lagershoppar och enkla smidiga lösningar för kunden ligger mig varmt om hjärtat, säger Kenneth Nilsson i ett pressmeddelande.

Jag har följt NetOnNet under en längre tid och ser nu fram emot att få vara med och utveckla bolaget framåt. Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter av konsumentmarknad, retail och finansiella tjänster.

Utöver Kenneth Nilsson består NetOnNets styrelse av ordförande Roland Vejdemo, Pernilla Valfridsson, Mengmeng Du och Johan Åberg vilka alla är oberoende i förhållande till både bolaget och ledningen. Robert Bäckman är arbetstagarrepresentant och Fabian Bengtsson och Martin Bengtsson är ägarrepresentanter.

Kenneth Nilssons samlade erfarenheter från konsumentmarknaden och tjänstesektorn gör honom mycket lämpad för hans styrelseroll hos NetOnNet. Tjänster är en viktig del av vårt kunderbjudande idag, och ett område som kommer att få ännu större betydelse framöver eftersom våra kunder mer och mer efterfrågar enkla och flexibla lösningar för hemelektronik. Vi ser mycket fram emot att ta del av hans goda kunskaper inom detta område, säger Roland Vejdemo.

Annons