Bellme i konkurs efter Blondinbella lämnat

Nätbutiken Bellme som sålde en produkt per dag och startades av bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip har nu ansökt om konkurs. Detta rapporterar Dagens Media som även undersökt bolaget bakom, Bellme AB.

Företaget skall i skrivande stund ha skulder på nära 150 000 kronor och under 2010-2011 skall betalningar av skatter och avgifter missköts enligt Skatteverket.

Annons

Isabella Löwengrip som sålde sina aktier och lämnade bolaget för över ett år sedan har följande kommentar:

– Jag startade Bellme under gymnasietiden och det var jättehäftigt att få driva bolaget, men tyvärr fungerade det inte med de personerna. Det är väl för att jag inte är med längre som de går i konkurs, säger Isabella till Dagens Media.

Styrelseordförande i Bellme AB, Peter Elmlund, vill inte kommentera konkursen.

Vi undrar vad som händer med Shoptime som också drivs av Bellme AB men som startades av Katrin Zytomierska och Bingo Rimér. Bellme har den senaste tiden skickat besökare till Shoptime så vi gissar att detta är slutet för båda dessa nätbutiker.

Konceptet med en produkt per dag kanske inte fungerar lika bra utan dragplåster som Isabella. Bloggdrottningen har nyligen startat en ny butik vid namn Bellashop som även den säljer en produkt per dygn.

 

Källa: dagensmedia
via Parvelito

Annons
Annons