Beställ hästprylar direkt ifrån hästryggen

Vi ser hur allt fler näthandlare skaffar mobila butiker. Nu meddelar ridsportbutiken Horsemeup att de är först ut i sin bransch med en mobil sajt.

Horsemeup som förutom att ha ett skönt namn även erbjuder över 4000 artiklar till hästintresserade, går nu mobilt med sin nätbutik.

Efter att ha sett besökarantalet växa ordentligt ifrån mobila enheter bestämde sig Monica Sjösvärd som driver Horsemeup att det var dags för en mobilanpassad butik.

Annons

- Vi vill vara där våra kunder är och ser hur den mobila marknaden ökar stadigt. Hela 25 % av våra användare kommer från mobila enheter, en siffra som ständigt ökar. Det ska vara enkelt att handla hos oss och vi hoppas att den nya sajten ska vara en stor del i detta, säger Monica Sjösvärd, VD för ridsportbutiken Horsemeup.se.

Om Horsemeup är först ut med en mobil sajt i sin bransch råder det tydligen delade meningar om. Vi får dock inte upp konkurrentens mobila butik så vi ger vinsten till Horsemeup.

Det är i alla fall uppenbart att de mobila butikerna blir allt fler och nu kan man alltså även handla sina hästprylar ute på vift.

 

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!