Beställde PlayStation 5 på Amazon – fick kattmat

"Vi ber om ursäkt".

Rusningen till e-handlarna var total och många svenskar lämnades besvikna när de inte lyckades få tag i en Playstation 5. Men det kunde ha varit värre. I Storbritannien utreder just nu Amazon rapporter från kunder som beställt en PS5 hos e-handelsjätten, men istället fått något helt annat.

Istället för en spelkonsol ska de ha tagit emot såväl katt- och hundmat som köksutrustning. En annan uppgiven kund säger sig ha blivit lurad av chauffören till logistikbolaget, som ska ha backat upp på uppfarten, aldrig lämnat bilen och sedan kört iväg igen utan att ha levererat paketet.  Kort senare fick mottagaren ett meddelande om att varan var levererad.

Annons

När paketet sedan väl dök upp visade det sig innehålla en luftfritös.

Det går att hitta ett helt gäng sådana här berättelser på Twitter, där upprörda konsumenter som beställt på Amazon UK visar upp vad de fått istället. Någon har tagit emot en George Foreman-grill och en annan har fått en påse bulgur.

Vi gör allt för att göra våra kunder glada, men för ett fåtal har det inte slutat på det viset. Vi ber om ursäkt och undersöker exakt vad som hänt. Vi hör av oss till alla kunder som uppmärksammat oss på att de stött på problem, så att vi kan rätta till det, säger en talesperson på Amazon till The Guardian.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!