Bianca gör en sista kollektion med e-handlaren: ”Väldigt roligt”

Då är det dags för finalen.

Nelly.com:s samarbete med Bianca Ingrosso kring unika kollektioner har varit en stor framgångsfaktor för e-handlaren. Men snart tar just den här modesagan slut. Den tredje kollektionen i konceptet Bianca x Nelly.com blir nämligen den sista.

Det är en fantastiskt vår- och sommarkollektion vi nu släpper tillsammans, som verkligen har dig "covered" hela sommaren. Samarbetet med Bianca har under hela perioden varit väldigt roligt och uppskattat av vår målgrupp, säger Nina Ghazanfari, Influencer Marketing Manager på Nelly, i ett pressmeddelande.

Annons

Kollektionen består av 33 produkter och ska innehålla allt för sköna sommardagar, plagg för midsommar och varma nätter på stan, plagg för poolhänget, samt tillhörande detaljer.

Jag älskar hur den här favoritkollektionen är både "sweet, sassy and classy". Det är otroliga styles som får mig att känna mig glad, kvinnlig och spontan av att bära och plagg som jag kommer ha med mig länge i garderoben. Det är exakt det jag vill att alla som bär kollektionen ska känna. Att man blir glad av att bära dessa plagg, säger Bianca Ingrosso.

Den 19 april släpps den lös på sajten och får man lita på tidigare årens framgångar, så lär det bli bra drag även i år.

LÄS ÄVEN: Sanningen om Nellys Bianca-krasch: "Lyckades hålla vår sajt up and running"

Annons