Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad går in i nya e-handeln

"Kärlek vid första ögonkastet".

Här är Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblads senaste projekt. Duon går in som investerare i det nya inredningsföretaget tillika e-handlaren Tinted, vars design inspireras fritt av konst, arkitektur och mode. Bolaget grundas och drivs av Karin Westas Norlander och Monika Melin och lanseringen sker i mars.

När jag träffade Karin och Monika för första gången så var det kärlek vid första ögonkastet. Karin och Monika har en visuell känsla för form, språk, branding och produkt som tilltalar mig, säger Vanessa Lindblad.

Annons

Tinted har långsiktiga och högtflygande planer. Målet är att bli en global spelare, som växer organiskt.

Jag hade satsat på Karin, Monika och Tinted oavsett lågkonjunktur eller inte. Jag tror långsiktigt på Tinted och vill åldras tillsammans med bolaget så länge jag får och kan. Det är en ära att få möjligheten att vara en del av Tinted, säger Bianca Ingrosso.

"Där jag mår bra"

Även Julia Frankelius har gått in som investerare. Så även Anna Kask, som är med som delägare och Brand Director.

Det faller mig så naturligt att vilja befinna mig i samma rum som andra drivna kvinnor. Min erfarenhet säger mig att de sammanhang där kvinnor dominerar är de mest givande, inspirerande, trygga och varma, det är där jag mår bra. Där känns utvecklingen intressant och där kan idéer få blomstra fritt med mycket skratt, pepp, leenden och i en trygg famn, säger Bianca Ingrosso.

Annons