Bianca släpper klädkollektion i samarbete med e-handlare

"Bianca är väldigt duktig på färgskalor".

Bianca Ingrosso värvades tidigare i år till Nelly.com som kreativ rådgivare och har även varit modell i flera kampanjer för modesajten. Och nu släpper de tillsammans Biancas första klädkollektion, som går under namnet Bianca x Nelly.com och lanseras den 21 september.

Jag har haft en dröm under lång tid att göra en egen kollektion men det är först nu som jag känner att tajmingen var rätt. Att få göra det här tillsammans med Nelly.com som jag har en lång relation med har varit tryggt och framförallt kul! Vi har haft så kul tillsammans under hela processen och jag tycker att det syns så tydligt nu när kollektionen är klar och jag är så stolt över varenda produkt, säger Bianca Ingrosso.

Annons

Hon har själv designat och provat kollektionen, som innehåller 32 produkter och allt från kläder till skor och väskor i prisklassen 249 till 899 kronor. Och den som älskar toner i vitt, nougat, beige och svart kommer inte att bli besviken, tvärtom faktiskt.

Nelly.com och Bianca delar stil och kollektionen är verkligen klassiska Nelly-plagg med en tydlig Bianca-twist. Bianca har varit en stilambassadör för oss under lång tid och hennes sätt att bära plagg och matcha går helt i linje med vår övriga kollektion. Bianca är väldigt duktig på färgskalor och att jobba med olika material för att skapa en dynamik, det är en väldigt fin och välarbetad kollektion som vi är stolta över att lansera tillsammans med Bianca, säger Madeleine von Schedvin, Designchef, Nelly.com.

Annons