Biancas skönhetsimperium öppnar sin första riktiga butik: “En dröm”

“Vår första permanenta butik”.

E-handeln Caia, startad av bland annat Bianca Ingrosso, har vuxit mycket snabbt sedan starten 2018. Under 2022 låg omsättningen på över 400 miljoner kronor med en saftig vinst på 70 miljoner.

Hittills har Caia endast experimenterat ute i den fysiska handeln med exempelvis en popup på NK i Stockholm. Nu är det dock dags för e-handeln att på riktigt bli omnikanal med en permanent butik. Den landar dock inte i Stockholm utan i Göteborg.

Annons

Att öppna vår första permanenta butik på NK i Göteborg är ännu en dröm som går i uppfyllelse för oss på Caia och vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår magiska värld. Det här är bara början på vår resa in i den fysiska detaljhandeln, och vi är otroligt tacksamma för möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med vårt fantastiska community, säger Bianca Ingrosso i en kommentar.

Den nya butiken ska slå upp portarna den 1 juni 2024 och den hamnar på entréplan på NK Göteborg.

Vi är väldigt glada stolta över att få introducera ett unikt och exklusivt varumärke som Caia Cosmetics till alla våra kunder och fortsätta stärka oss som den självklara destinationen inom skönhet, mode och livsstil i Göteborg. Vi vill alltid erbjuda det absolut bästa sortimentet, och med Caia Cosmetics tar vi ytterligare position kring vårt erbjudande, allt under NK:s tak, säger Dag Agård, varuhuschef NK Göteborg.

Annons