Bikester rekryterar cykelhandlare: “Intresset har varit stort”

Blir utlämningsställen.

E-handlaren Bikester meddelar idag att man inleder en stor offensiv för att rekrytera lokala cykelhandlare till sitt nätverk. De lokala butikerna kommer då att erbjuda Pick-up in-store leverans och cykelservice.

Vårt mål är att göra Bikester till förstahandsvalet för cyklar och tillbehör i Norden. Genom att vara tillgängliga både online och i butik – samt också via våra servicepartners runt om i landet kan vi erbjuda en ännu mer personlig service till våra kunder. En tjänst som inte bara gynnar oss och kunden utan även de mindre lokala cykelhandlarna runt om i landet, säger Jakob Schenström, Head of Bike Nordics på Internetstores, i ett pressutskick.

Annons

40 stycken innan året är slut

Bikester kommer initialt att satsa på Malmö, Göteborg, Uppsala och Västerås.

Det långsiktiga målet är att ha ett rikstäckande nätverk av partners, men på kortare sikt siktar vi på att nå 40 partnerskap innan årsskiftet, skriver företaget.

Butikerna ska tjäna på det hela genom den ökade trafiken till butiken. Flera dialoger sägs just nu pågå med cykelhandlare runt om i landet och intresset ska vara stort för att få vara med.

Modellen är en win-win-situation för alla parter och de första kunderna som provat på tjänsten har varit väldigt nöjda.

Leveransalternativet Pick-up in store kommer vara tillgängligt för kunder som beställer en cykel på Bikester.se och bor i närheten av en servicepartner.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!