Billmate Checkout – Tar klivet ut på den nordiska marknaden

Sedan 2017 har Billmate erbjudit E-handlare smarta och trygga Checkout-upplevelser för den svenska marknaden. Checkout är enkelt att integrera och är tillgängligt för både B2B och B2C. Detta i kombination med en hyllad kundtjänst, som satsat mycket på en personlig approach, har gjort Billmate Checkout välrekommenderad bland E-handlare. Nu är det dags för företaget att ta nästa steg ut i världen - Billmate Checkout blir nu tillgänglig för hela den nordiska marknaden och dess konsumenter:

Vi är otroligt glada över att äntligen ta första steget mot internationaliseringen av Billmate. Detta är något som varit efterfrågat av våra kunder och det är väldigt roligt att kunna bemöta deras önskemål. Internationaliseringen ger en fantastisk möjlighet för våra kunder att nå ut till fler och bredda sig på marknaden, säger Elin Holm, Customer Success Manager på Billmate.

Billmate har tidigare erbjudit internationella betalningar genom produkten Custom Pay, nu är det dags även för Billmate Checkout att utvecklas för en större marknad. Att addera internationella betalningar till en redan befintlig integration av Billmate Checkout är enkelt. Billmate kommer att uppdatera sina redan befintliga integrationer, för exempelvis WooCommerce och Magento, för att göra satsningen så smidig som möjligt för sina kunder.

Efterfrågan har varit stor på just att erbjuda betalningar internationellt med Billmate Checkout och vi är nu glada att äntligen kunna göra detta tillgängligt, säger Dennis Azimi, Account & Partner Manager på Billmate.

Att lägga till lokala betalsätt i Checkout är något som kan bli aktuellt i framtiden enligt Billmate, detta beror dock på efterfrågan bland konsumenterna. Swish finns redan tillgängligt i Sverige och genom att lägga till lokala betalsätt kan Billmate skapa vassare erbjudanden för sina kunder.

Är det dags att växla upp betalningarna? Kontakta Billmate redan idag för att börja ta del av alla fördelarna med Billmate Checkout och Billmates hyllade kundtjänst