Billmate går från open source till hyrlösningar

Den nya betaltjänsten Billmate som hoppas skaka om den befintliga betalmarknaden för e-handlare har nu fått en kompis i plattformen Nordisk e-handel.

Nyligen lanserade Billmate har till en början satsat på öppna plattformar som Magento, PrestaShop och OpenCart. Nu riktas dock blickarna mot större hyrlösningar och först ut är Nordisk e-handel.

– Vi har satsat mycket på OpenSource-plattformarna tidigare men tanken är att samarbeta med ett par större hyrlösningar framöver och vi är väldigt stolta och glada över integrationen mot Nordisk E-handel som vi ser som en perfekt partner till oss, säger Johan Lindberg, VD på Billmate.

Annons

Den fullständiga integrationen mot Nordisk e-handel gjordes tydligen för flera veckor sedan, men man har hållit på nyheten på grund av hög efterfrågan.

– Integrationen för faktura gjordes redan i somras och helhetslösningen har varit klar sedan några veckor tillbaka men vi har valt att hålla på nyheten till nu då trycket från nya kunder redan varit så pass stort. Nu vill vi dock ge alla som inte redan har en heltäckande betallösning chansen att koppla på den lagom till julhandeln sätter igång på riktigt, säger Johan Lindberg.

Två kunder om dagen

Sedan lanseringen den sista oktober i år sägs Billmate ha fått ett bra mottagande av e-handlarna.

– Billmate har verkligen tagits emot med öppna armar och det är underbart och grymt inspirerande med all entusiasm och engagemang som e-handlarna visar. Feedbacken vi får av både befintliga och potentiella kunder är oerhört betydelsefull och vår utvecklingsavdelning går på högtryck. Vårt mål är att lyckas koppla på 2 nya kunder om dagen de kommande månaderna, säger Johan Lindberg.

På Nordisk e-handel, som skall sitta på ungefär 1000 kunder, ser man i alla fall positivt på denna nya aktör.

– Vi välkomnar betallösningen Billmate på marknaden. Ett spännande alternativ med lite annan prismodell än redan etablerade aktörer. Dessutom med en skicklig teknik i grund och botten, säger Runar Wahlgren, VD på Nordisk e-handel.

 

Annons

Källa: Press

Annons