Black Friday dygnet runt hos Lyko: ”Förväntar oss all time high”

"Fullt ös"

Redan i helgen drog Lyko i gång sin Black Friday-vecka för kunder som nått en viss poängnivå i sitt medlemskap. I måndags öppnade rean för samtliga kunder, och sedan dess har det rullat på. Varje dag i veckan har inneburit sänkta priser inom en utvald kategori - ett upplägg som verkar ha gått hem hos kunderna.

Det är fullt ös och det har verkligen gått superbra hela veckan. Vi förväntar oss all time high i alla kategorier. Framför allt är det en väldigt god stämning här, alla är så jäkla peppade, säger Tom Thörnblom, kommunikationsansvarig på Lyko.

Annons

Under dagen erbjuder Lyko 25 procents rabatt på stora delar av sortimentet och man förväntar sig att det är från klockan 19 och framåt i kväll som den stora orderanstormningen kommer att komma. För att möta den höga efterfrågan har Lyko tagit in 100 extra medarbetare som håller vd:n Rickard Lyko sällskap på lagret. Just nu pågår arbetet dygnet runt med plock och pack från klockan 05 till 24.

Sen fyller vi på hyllorna under natten. Det har vi aldrig gjort förut på samma sätt.

Tom Thörnblom kan inte gå in på några specifika försäljningssiffror men tar upp att Lyko som mest sålde tre produkter i sekunden under förra årets Black Week.

Det är ett jättestort intresse, att vi kommer att slå förra året råder det ingen tvekan om.

Annons