Blondinbella säljer sin nätbutik Bellashop

Isabella "Blondinbella" Löwengrip meddelade i förra veckan att hon, efter en sjukhusvistelse, bestämt sig för att rensa bland sina bolag. De företag som nu säljs av är Classified, hennes klädmärke, och den nystartade nätbutiken Bellashop.

Isabella Löwengrip skriver följande på sin blogg om försäljningen av nätbutiken:

"När det gäller Bellashop så är det ett företag som kräver oerhört mycket tid och framtidsplanering och jag har inte den tiden och energin just nu. Så av hälsoskäl så säljer jag min del och har alltså inget med det att göra längre (hemsidan ändras snart)."

Annons

Bellashop ser alltså ut att fortsätta men utan Blondinbella bakom spakarna. Vi får i samma blogginlägg reda på att hennes mest lönsamma bolag, enligt Isabella, är Spotlife och Löwengrip Invest. Det senare skall investera i e-handel och internettjänster.

Vi vet att e-handel inte är en dans på rosor och med tanke på hur många bollar Isabella har i lyften förstår vi att den operativa e-handelsdelen åker ut. Förhoppningsvis kan hon komma tillbaka till e-handeln i framtiden, t.ex. genom hennes investmentbolag.

Frågan är vad som nu händer med Bellashop. Efter att Bondinbella lämnat en av sina tidigare nätbutiker, Bellme, gick denna i konkurs.

Annons