Boka en MarQet-butik till dig själv – ”ett nytt covid-säkert sätt”

"På deras villkor".

Showroom: Sveriges nya marknadsplats för LiveShopping. Läs mer här.

För ett år sedan försattes MQ-koncernen i konkurs, men lyckades komma på benen igen när ägarna köpte tillbaka konkursboet. Sedan dess har bolaget satsat på en hel del nya tjänster och kedjan går numera under namnet MarQet.

Idag erbjuder företaget, förutom ett modesortiment, skönhetstjänster som makeup och nagelvård samt ett öppet kontorslandskap i butiken. Man kan även hitta secondhandaktören Myrorna och skräddare i MarQets butiker.

Annons

Nu meddelar företaget att man erbjuder kunder att boka en valfri MarQet-butik, kostnadsfritt, om man blir sugen på att klämma och känna på varor.

”Boka din egen butik” är konceptet som låter MQ MarQets kunder handla och få service på ett helt nytt covid-säkert sätt, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Genom att reservera en tid utanför ordinarie öppettider får kunden tillgång till hela butiken ensam, samtidigt som en personal shopper finns tillgänglig för den som önskar.

Vill man boka en butik så gör man det online eller i kassan i en MarQet-butik. Man kan dock endast ta med sig ett smakråd till butiken, då kedjan erbjuder högst två personer komma in åt gången.

Vi vet att många av våra kunder uppskattar personlig service, och att få möjlighet att klämma och känna på plaggen innan de köper dem. Därför ville vi öppna våra butiker för de som inte känner sig bekväma med att ge sig ut bland folk i nuläget. Vi är stolta och glada att kunna ta väl hand om de här kunderna, på deras villkor, säger försäljningschefen Katarina Blomqvist.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!