Bokus lanserar ny webbhandel

Idag öppnar Bokus sin nya webbutik. Med hjälp av en effektiv sökmotor, en rad nya funktioner och en ny användarvänlig design kan Bokus kunder snabbt och lätt hitta just sin bok bland 6 miljoner böcker i alla format, skriver Bokus i ett pressmeddelande.

Bokus nya sökmotor har en träffsäkerhet som möjliggör förfinade sökningar utifrån en mängd olika kriterier. Bland annat kan Bokus nu erbjuda 3 000 specialämnen. Bokus har även en egen specialorderavdelning som hjälper kunden att leta upp svårfunna böcker.

Annons

Under vinjetten "Nyheter" samlas alla nya och kommande böcker kategoriserade så att man snabbt får överblick över det specialområde man är intresserad av. Den nya butiken har en ny barnsektion, fylld med tips och inspiration till de yngre.

- Efterfrågan på barn- och ungdomsböcker har ökat och vi har därför valt att underlätta för kunderna med specifika funktioner som t ex åldersgrupperingar, paketerbjudanden, populära serier och recensioner från barnen själva, säger Cecilia Nilsson, sajtchef på Bokus.

Bokus sjösätter den nya sajten tillsammans med ett rabatterbjudande.

Annons