DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

GMEET: Bra ledarskap handlar om tydliga mål och visioner

3 snabbar frågor inför Gmeet till Emma Lythell, grundare och vd i Dot Sure samt delägare i skoföretaget Flattered.

Gmeets syfte är att skapa ett starkt nätverk för kvinnliga ledare inom framtida handel. Definitionen av ledarskap kan, i vår mening, både innefatta ett ledarskap för sig själv och även för andra. Hur definierar du bra ledarskap? 

Bra ledarskap för mig handlar om att sätta tydliga mål och visioner men låta de man ska leda ta sig dit på egen hand. Givetvis med support när det behövs men framförallt låta de man leder utvecklas och hitta egna vägar.

Annons

”Gmeet är ett strålande tillfälle att inspireras, lyfta blicken och komma tillbaka till sin arbetsplats med nya idéer och tankespaningar”

 

Vad kan deltagarna på Gmeet förvänta sig av din föreläsning? 

På Gmeet kommer jag berätta om framtidens digitala marknadsföring. Hur man ska tänka när man som bolag syns digitalt ute på sociala plattformar och varför man inte bara ska låsa sig vid en eller två plattformar utan utöka sin mediemix med fler kanaler. Deltagarna kommer få konkreta tips och råd och de kommer också få delta i en kreativ workshop där de får chans att dra nytta av föreläsningens innehåll.

Varför tycker du att man ska gå på Gmeet?

Gmeet är ett strålande tillfälle att inspireras, lyfta blicken och komma tillbaka till sin arbetsplats med nya idéer och tankespaningar. Det är också en fantastisk chans att bygga på sitt nätverk och mingla med andra personer som dagligen ställs inför liknande problem och utmaningar.

Läs mer och säkra din plats till Gmeet i Göteborg den 4 mars

Annons
Annons