Brandos och Babyshop, finalister i multikanalsgala

Tidningen Habit arrangerar för sjätte året i rad Habit Modegalan. Denna gala har tidigare år innefattat ett pris för Årets E-handel. Detta ser nu ut att ha försvunnit. I stället kliver e-handeln in i alla andra kategorier. Modegalan går helt enkelt multikanal.

Finalisterna, oavsett kanal, har nu utsetts och i kategorin Årets Barnbutik finner vi t.ex. Babyshop.se. I kategorin Årets Skobutik, som tidningen Habit Sko&Mode borde kunna väl, finner vi Brandos.se som tidigare i år dragit hem flera priser.

Annons

"E-handeln har förändrat och revolutionerat skobranschen i grunden och Brandos är en av pionjärerna som också vågar göra en modig satsning i en tuff tid. Med ett fantastiskt stort och brett sortiment, användarvänlig sajt, tillgängligt dygnet runt och kundservice som fria returer har e-handlaren alla möjligheter att lägga fler marknader till dagens nio, lyder Juryns motivering för Brandos."

Habit nämner även e-handelsbiten hos Trés Bien Shop, i Malmö, som är nominerad i kategorin Årets Herrbutik. Tidningen påpekar också hur Stadium starkt utvecklat sin e-handel och de är nominerad som Årets Modekedja. Under Årets Butikssäljare finner vi även finalisten Jessica Löfgren från Babyshop.

Modegalan hålls inte förrän den 15 augusti och det är då vi får veta om Brandos ska ta hem ännu en utmärkelse detta år.

 

Källa: press

Annons