Akustikmiljö får ett sömlöst produktflöde med Litium

Akustikmiljö, som är en del av Götessons Design Group, har valt Litium som plattform för sin fortsatta satsning på e-handel. Webbyrån Toxic står för implementering och uppsättning.

"Samarbetet fortlöper väl och allt verkar lovande", säger Emil Johansson, CEO, Götessons Design Group om satsningen.

Akustikmiljö har mer än 30 års erfarenhet av akustiska produkter samt lösningar för kontor, skola, sporthallar, offentliga miljöer som restauranger, hotell och studios. Bolaget har bland annat utvecklat EcoSUND, ett ljudabsorberande material tillverkat av återvunnet material.

Integration mot befintliga affärssystem

För att ta sin e-handel till nästa steg behövde Akustikmiljö en ny e-handelsplattform, då nuvarande lösning inte hade önskad funktionalitet. Tillsammans med Toxic implementeras därför en PIM-lösning, avancerad filterfunktion och en PDF-generator. Litium e-handelsplattform integreras även mot befintliga affärssystem för att skapa effektivare arbetsflöden.

Kunder som besöker Akustikmiljös nya e-handel kommer att uppleva sömlösa produktflöden, tydligare produktinformation, enklare navigering och ett tilltalande gränssnitt - allt som förväntas av en modern e-handel.

Vill du veta mer om AkustikmiljöLitium e-handel eller PIM? Kontakta oss gärna här.

Om företaget

Litium AB (publ) tillhandahåller en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper medelstora och stora företag inom både B2B och B2C att accelerera sin försäljning. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 10 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Arctic Securities är bolagets Certified Adviser och kan nås på certifiedadviser@arctic.com eller +46 844 68 61 00. För mer information om Litium besök www.litium.se

Webbplats: http://www.litium.se