AI idag och i framtiden

Webinar
Onsdag 10 februari
Kl. 12:00-12:45

 

Robotisering och AI har bara påbörjat sin evolution och kommer successivt förändra spelplanen för hela marknaden och inte minst marknadsföringen. Det här är föreläsningen där Arash Gilan djupdyker i ämnet artificiell intelligens med fokus på hur det ser ut idag och vad som händer i framtiden.

 

Data är sedan länge ett etablerat begrepp som ligger till grund för teknologin maskininlärning. Nästa steg är AI. Den tekniken kommer att ha samma påverkan på vårt samhället som elektricitet för den moderna civilisationen vilket innebär följande:

 

  • Marknadsföring utan AI kommer att förlora sin effektivitet
  • Försäljning utan AI kommer få svårt att bli relevant
  • Kundservice utan AI kommer inte att nå en acceptabel nivå
  • Ledarskap med AI kommer att vara fullkomligt normalt
  • Bolag som inte använder sig av AI kommer att successivt utkonkurreras

 

Häng med på ett av årets viktigaste webinar för alla ledare och marknadsförare som vill ha koll på vad AI är, hur långt vi har kommit med AI och vad det innebär för din roll och framtid. Detta är en föreläsningen du inte har råd att missa, så boka in 10 februari redan idag.

 

Arash Gilan är medgrundare och vd på Viva Media. Som en av författarna till böckerna Get Digital – or die trying samt Apparnas Planet har han en stor passion för ny teknik och möjligheterna med den, vilket han kontinuerligt skriver om i Breakit. Arash är även en uppskattad föreläsare, både nationellt och internationellt inom ledarskap, digitalisering och marknadsföring. VD-podden som handlar om hur man bygger ett bolag i världsklass leds även av Arash där han bjuder in andra företagsledare och experter.

 

 

 

 


Kolla även in Vivas webinar om Balanserad marknadsföring

 

 

.

Om företaget

Viva Media bildades 2014 när tre specialistbyråer inom marknadsföring slogs samman till en för att kunna erbjuda marknadsföring med fokus på helheten. Våra flexibla team drivs av kärlek och hjärta, övertygade om att tillit skapar det bästa samarbetet. Vi finns i Uppsala, Kalmar och Oslo.

Vill du höra mer om hur vi bygger din framgång tillsammans?
Ring 018-490 11 00 eller mejla info@vivamedia.se

Företagssida: https://www.ehandel.se/author/viva-media

 

Webbplats: https://vivamedia.se/