Amazon och många fler besöker Emeet i år – Missa inte!

Nu närmar vi oss årets Emeet som äger rum i Stockholm den 17 november och Malmö den 25 november. Utöver årets intressanta paneldebatter kommer vi i Malmö även kunna lyssna till Andreas Baller, Head of Marketplace Sweden på Amazon, som kommer berätta om Amazons satsning i Sverige.

För dig som aldrig varit på Emeet tidigare

Emeet är ett e-handelsevent som är skapat för att e-handlare ska kunna möta sina branschkollegor i en miljö där de kan diskutera utmaningar och byta erfarenheter. Grundpelaren av Emeet är ”sharing is caring”, en mötesplats där e-handlare möts och delar med sig för att tillsammans främja e-handeln. Som alltid är alla diskussioner och ämnen inom e-handel välkomna att sättas upp på ”Gridden" och diskuteras i mindre grupper.

Nytt för Emeet 2021

Ett av de nya inslagen är paneldebatterna som vi tidigare har nämnt! Läs mer om respektive paneldebatt här och här.

Amazon kommer till Emeet i Malmö

På årets Emeet i Malmö kommer vi även få chansen att lyssna till Andreas Baller, Head of Marketplace Sweden på Amazon som kommer diskutera Amazons satsning i Sverige. Andreas har jobbat globalt inom olika strategi- och försäljningsroller för DHL och de senaste 6 åren inom Amazon. Som Senior Manager för Pan-European Program i Tyskland har han skapat sig god erfarenhet inom e-handel och logistik i Europa.

Se till att boka dina biljetter till Emeet redan och missa inte att det även erbjuds en exklusiv middag som är kostnadsfri för alla e-handlare. Läs mer och boka dina biljetter här.