Nu kan Brath hjälpa dig igång på Amazon

I augusti 2020 bekräftade e-handelsjätten Amazon, en av världens största plattformar för onlineförsäljning, att de lanserar i Sverige. Lanseringen kommer påverka svensk E-handel på många sätt, ett sätt att hantera det är att sälja via jätten. Brath lanserar därför en tjänst för Amazon-optimering som hjälper dig igång och sätter fart på försäljningen.

Brath lanserar en ny tjänst för dig som snabbt vill komma igång med försäljning på Amazon. Du får hjälp hela vägen, från att få igång kontot, vilket kan vara krångligare än det verkar, till att optimera och annonsera i Amazons eget ekosystem. En av huvudfaktorerna för hur väl man lyckas på Amazon är nämligen att man redan lyckas på Amazon. Försäljning är främsta faktorn för hur mycket just dina produkter visas, säljer du mycket får du sälja ännu mer.

Amazon inte redo för annonsering i Sverige än

När Amazon lanserar kommer man inte göra det fullt ut, man väntar med annonseringsfunktioner, vilket gör det ännu viktigare med optimeringen av produkterna. Därför kan det vara bra att ta in en byrå för att få fart.

Läs mer om tjänsten här: Amazon-optimering med hjälp av Brath.