Brath ger unik möjlighet till Edge-medlemmar

SEO är ofta helt nödvändigt för att få tillväxt i en ehandel. Ofta kan det leda till ett moment 22 där ehandlaren inte har de ekonomiska medlen för att satsa ordentligt, och därmed inte kan få dem heller. Brath vill råda bot på det genom att ta betalt bara för ökad försäljning.  

Ofta kan en liten ehandel sakna de ekonomiska resurserna som krävs för att inkassera på sin potential. Man har helt enkelt inte råd med de marknadsinsatser som krävs för att växa i den hastighet butiken förtjänar. Väl genomförd SEO är nästan alltid en tillväxtmotor i E-handel men om man vill använda sig av en bra byrå kan det ibland kräva en investering som är för stor initialt.

I ett försök att råda bot på det smyglanserar Brath en ny modell bara för Edge-medlemmar. Istället för att själv ta investeringen i början och invänta resultat betalar man i efterhand och bara som en andel av försäljningsökningen. 8% av ökningen på organisk trafik från sökmotorer är kostnaden.

Idag finns erbjudandet exklusivt för Edge-medlemmar.

Om företaget

Brath AB startade 2012 av Magnus Brath och har idag kontor i Örnsköldsvik och Stockholm Bolaget ingår sedan 2020 i LRF Media AB. Maria Bråth är VD. Telefonnummer: 020-10 00 08 E-post: info@brath.se

Webbplats: http://brath.se