Brath lanserar SEO-klinik på Youtube

Det är lätt att tröttna på teoretiska övningar när det kommer till SEO. Därför lanserar Brath en SEO-klinik, där Aaron Axelsson, Head of SEO, går igenom riktiga sajter och ger sina bästa tips för sökmotoroptimeringen. Varje fredag 13.00 får en ny sajt tips om den lägst hängande frukten eller det som ger allra mest resultat i Google.

Du har läst böckerna som finns om sökmotoroptimering och du har följt alla SEO-bloggar i åratal men de riktiga resultaten finns ändå inte där. Det kan vara så att det du saknar är praktiska och handfasta tips, en stor del av sökmotoroptimering är att förstå vad som ska appliceras när.

I många fall behövs erfarenhet, säger Aaron Axelsson, head of SEO på Brath, ofta behöver man göra en avvägning mellan två goda eller två onda ting. Enkla handböcker och best practice kommer inte att räcka till då.

Ett sätt att på allvar komma framåt med din egen SEO kan vara att se det genomföras på riktigt. Därför lanserar Brath SEOkliniken, där Aaron Axelsson på fredagar går igenom inskickade sajter. Följ Brath på Youtube för att inte missa nästa avsnitt och om du vågar, skicka in din egen sajt.

I andra fredagens avsnitt går Aaron igenom Stigasports.com, en sajt som presterar väldigt bra i sökresultaten men som ändå har steg som behöver tas. Trots att sajten uppenbarligen fått sökmotoroptimering finns det saker som går att missa och Aaron sätter fingret på dessa.

Om företaget

Brath AB startade 2012 av Magnus Brath och har idag kontor i Örnsköldsvik och Stockholm Bolaget ingår sedan 2020 i LRF Media AB. Maria Bråth är VD. Telefonnummer: 020-10 00 08 E-post: info@brath.se

Webbplats: http://brath.se