BrightCom tar norska BX Software till Sverige och Business Central.

BX Software är ett framgångsrikt norskt företag som utvecklat en logistik och skanningstjänst tillsammans med handterminaler. Allt för att in- och utleveranser tillsammans med inventering ska gå så smidigt som möjligt. Även fraktintegration och utskrifter av streckkoder är möjligt direkt från tjänsten. BX Softwares tjänst passar utmärkt de företagen som använder affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central för sitt plock och pack dvs. inte integrerat ett WMS (Warehouse Management System) till Business Central ännu.

BX Softwares tjänster är uppdelade på moduler och tillsammans med integrationen från BrightCom är det en utmärkt instegstjänst med möjlighet att växa i.

  • Äntligen har vi nu en bra samarbetspartner på den svenska marknaden och Business Central, säger Jan Tore Sletta, på BX Software. Vi har på kort tid kunnat hjälpa flera företag tillsammans med BrightCom, fortsätter Jan Tore.

Integrationen till BX Software kommer inom kort att publiceras på Appsource hos Microsoft vilket innebär en certifiering och möjlighet för andra partners till Business Central att använda den.

 

BX Software leverer logistikk og merkeløsninger for håndterminal. Løsningene våre kommer med standard integrasjon til de fleste ERP systemer og med gode muligheter til individuelle tilpasninger.

https://www.bxsoftware.no/

 

BrightCom Solutions AB är partner till Microsoft och affärssystemet Dynamics 365 Business Central med fokus på e-handelsbranschen. BrightCom har färdiga integrationer till de vanligaste e-handelsplattformarna, 3PL med WMS, betalningslösningar, utökad drop-ship-funktionalitet, kemikalieskatt, avtalsfakturering, varianthantering och mycket mer.

https://brightcom.se/