Bring börjar med leverans till brevlådan i Sverige

Nu breddar Bring sitt tjänsteutbud ytterligare. I samarbete med Early Bird kommer de att kunna erbjuda sina kunder leverans till brevlådan i Sverige.

Med leverans av paket till brevlådan kan Brings kunder erbjuda sina nätkunder ytterligare en smidig och snabb leverans hela vägen hem. Paketen levereras med morgontidningen och är därmed redo att plockas upp när man vaknar för dagen.

Kunderna kan få sina beställda varor levererade hela vägen hem och plocka in paketen tillsammans med morgontidningen, säger Mona Zuko, chef på Bring för B2B och e-handelstjänster i Sverige, Danmark och Finland. Detta är ännu ett stort och viktigt steg i vår ambition att leverera hur, som och när det passar våra mottagare bäst.

De paket som inte kan levereras i brevlådan hängs istället i en påse på mottagarens brevlåda eller dörr, alternativt ställs utanför dörren. Om leverans till brevlådan inte är möjlig (t.ex. på grund av att brevlåda saknas eller att porten är låst) levereras paketet till ett av Brings ombud istället.

Hemleverans allt viktigare för dagens nätkunder

Leveransalternativet hemleverans har blivit allt viktigare för kunder som handlar på nätet. Framför allt sedan pandemin har efterfrågan på detta leveranssätt ökat. Därför säkerställer detta samarbete med Early Bird att Bring kan tillgodose kundernas olika behov.

Det är viktigt att idag kunna erbjuda leveranser som både är enkla och flexibla. Att vi nu breddar vårt tjänsteerbjudande och kan erbjuda leverans i brevlådan kommer därför att skapa ett mervärde för våra kunder, avslutar Mona.

Fördelar

  • Tjänsten är i det närmaste rikstäckande i Sverige (ca 95% av hushållen).
  • Det är ett hållbarare leveransalternativ då leveranserna körs på natten och man slipper på så vis köer, vilket skapar mindre avgaser.
  • Två leveranser slås ihop till en – paket plus morgontidningen.
  • Leverans hela vägen till mottagarens brevlåda.
  • Proaktiv leveransinformation skickas ut till mottagaren via mail eller sms.
  • Leverans måndag-lördag.
  • Spårbart hela vägen.

Har du några frågor eller vill veta mer om leveransalternativet paket till brevlådan?

Kontakta Bring via formuläret här eller hör av dig till din säljkontakt om du redan är kund hos Bring.

Om företaget
Bring är ett leveransföretag som löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Vi erbjuder effektiva och hållbara leveranser, hanterar paket, pall, bud och gods, och kan hjälpa dig med din e-handel. Vår vision är att göra vardagen enklare och världen mindre. Bli kund hos Bring och få hållbara och förmånliga leveransavtal. Vill du veta mer och är intresserad av att bli kund hos Bring använder du länken ”Bli kund hos Bring” för att fylla i lite mer information om bland annat vilka tjänster som du är intresserad av. En säljare kommer sedan att kontakta dig inom kort. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att bli kund hos oss: Kontaktperson hos Bring: Andreas Nilsson Kundservice Bring: cs@bring.com alt. 020 – 765 000 Webbplats: www.bring.se