Bring satsar stort på fulfilment och investerar i DreamLogistics

Nu expanderar Bring inom e-handel på den svenska marknaden ytterligare genom att investera i logtechbolaget DreamLogistics AB - Sveriges snabbast växande 3PL-bolag. Denna investering är en del av Brings stora satsning på fulfilment.

I våras släppte Bring nyheten om att de bygger Norges största fulfilmentlager för nätbutiker - Shelfless och i början av sommaren meddelade de att de även etablerar Shelfless i Sverige. Shelfless är Brings storsatsning på en grönare och helintegrerad fulfilmentlösning för nätbutiker med kunder i både Sverige och Norge som tar hand om hela kundresan. Både lager, plockning, packning, leverans och eventuella returer.

Nu utökar Bring sin stora satsning på fulfilment genom att investera i en majoritetsandel av logtechbolaget DreamLogistics AB. Genom denna investering får de därmed tillgång till kompetens, digital funktionalitet och erfarenhet inom e-handelslogistik som blir viktig för dem framåt.

DreamLogistics har en stark position och en intressant kundbas, vilket gör att vi stärker vår satsning i Sverige avsevärt, säger Per Öhagen, koncerndirektör för division E-handel och logistik på Bring. Att kombinera DreamLogistics digitala lösningar och kunskaper med vårt starka distributionsnätverk och gröna leveranser gör att vi kommer spetsa helhetserbjudandet till våra kunder. Framöver kan kunderna förvänta sig en ännu större valfrihet - och en större lagerkapacitet.

Den kombination av smart teknik och logistik som DreamLogistics arbetar med har visat sig vara framgångsrik. De är det bolag som vuxit snabbast i Sverige inom 3PL och har dessutom blivit gasellföretag tre gånger. Tillsammans ska Bring och DreamLogistics ge alla nätbutiker, oavsett storlek, tillgång till lagerlösningar som bara de allra största har haft möjlighet till - fram tills nu.

Med Bring som investerare kommer vi tillsammans kunna verkställa och skala upp den resa vi på Dream har påbörjat men som vi behöver mer muskler att slutföra. Nu kommer vi kunna erbjuda befintliga och nya e-handelskunder automationslösningar i världsklass, säger Jonas Ahlgren, VD och grundare av DreamLogistics AB.

Vill du veta mer om Brings satsning på fulfilment eller Shelfless?

Kontakta Bring om du är intresserad av att komma igång med fulfilment för din nätbutik.

Om företaget
Bring är ett leveransföretag som löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Vi erbjuder effektiva och hållbara leveranser, hanterar paket, pall, bud och gods, och kan hjälpa dig med din e-handel. Vår vision är att göra vardagen enklare och världen mindre. Bli kund hos Bring och få hållbara och förmånliga leveransavtal. Vill du veta mer och är intresserad av att bli kund hos Bring använder du länken ”Bli kund hos Bring” för att fylla i lite mer information om bland annat vilka tjänster som du är intresserad av. En säljare kommer sedan att kontakta dig inom kort. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att bli kund hos oss: Kontaktperson hos Bring: Andreas Nilsson Kundservice Bring: cs@bring.com alt. 020 – 765 000 Webbplats: www.bring.se