CoolStuff höjer ribban med Dynamics Business Central och BrightCom

Prylmeckat CoolStuff uppgraderar till Microsoft Dynamics 365 Business Central och BrightCom

 

CoolStuff, Sveriges coolaste prylmecka, fortsätter trimma sin verksamhet och sina processer genom att uppgradera sitt affärssystem till Microsoft Dynamics 365 Business Central tillsammans med partnern BrightCom. Uppgraderingen till Business Central innebär snabbare och stabilare flöden, en avsevärd utökad funktionalitet och förbättrade möjligheter till integrationer (API).

– Nu när vårt externa lager (3PL) hos Nowaste med LogTrade är på plats och rullar på bra fokuserar vi på alla andra processer och flöden där affärssystemet Dynamics Business Central och BrightCom är helt avgörande, säger Kajsa Knapp. Rätt information från Business Central hjälper oss inte bara i vårt arbete med att höja vår lönsamhet utan det är även en förutsättning att erbjuda den unika kunden rätt erbjudande.

BrightCom har med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central seglat upp som en specialist inom e-handel och retail med både mindre och mer lokala kunder till internationella organisationer med global försäljning och avancerade flöden.

– Affärssystemet Dynamics Business Central i sig själv är klippt och skuret för en e-handlare med en slimmad organisation och krav på högre grad av automatisering och uppföljning, säger Mats Gustafsson på BrightCom. BrightComs konsulter och utvecklare lägger sen ett ytterligare lager med stor erfarenhet av och kompetens kring lösningar som är speciellt anpassade mot e-handelsföretag.

Artikeln fortsätter här

Om företaget

BrightCom är partner till Microsoft och affärssystemet Dynamics 365 Business Central med fokus på e-handelsbranschen. BrightCom har färdiga integrationer till de vanligaste e-handelsplattformarna, 3PL med WMS, betalningslösningar, utökad drop-ship-funktionalitet, kemikalieskatt, avtalsfakturering, varianthantering och mycket mer.

Telefonnummer: 040-60 60 200
 
E-post: sales@brightcom.se

Företagssida: https://www.ehandel.se/author/brightcom

Webbplats: https://brightcom.se/microsoft-dynamics-365-business-central/