Det här är sociala medier 2021

En tredjedel av världens befolkning använder sociala medier och många olika plattformar finns det. Att ditt företag har möjligheter att nå kunden i den här typen av kanal är vi alla ense om men hur fungerar egentligen mediernas algoritm och hur lägger man upp en bra strategi? Eller kanske det allra viktigaste – vad är bra innehåll?

 

Hur, vilka, vad och varför – allt detta ges du av Alexander som med sin breda kunskap om sociala medier ger dig en tydlig överblick över hur landskapet ser ut idag och vilka möjligheter för marknadsföring som där finns.

 

Alexander går igenom Facebook, Pinterest, Twitter, YouTube, Instagram, Twitch och Linkedin. Eller för att inte tala om snabbväxaren TikTok som gjort stora avancemang den senaste tiden eller uppstickaren Clubhouse som revolutionerar genom att tillåta oss vara sociala via ljud. Allt sammanfattat i ett webinar perfekt för dig som vill ha koll på det senaste!

 

Tisdag 20 april
Kl. 12:00-12:45

(det är helt gratis att delta)

 

Anmäl dig på länken här!

Om företaget

Viva Media bildades 2014 när tre specialistbyråer inom marknadsföring slogs samman till en för att kunna erbjuda marknadsföring med fokus på helheten. Våra flexibla team drivs av kärlek och hjärta, övertygade om att tillit skapar det bästa samarbetet. Vi finns i Uppsala, Kalmar och Oslo.

Vill du höra mer om hur vi bygger din framgång tillsammans?
Ring 018-490 11 00 eller mejla info@vivamedia.se

Företagssida: https://www.ehandel.se/author/viva-media

 

Webbplats: https://vivamedia.se/