Funkar verkligen din SEO som den ska?

Om du inte är 100% säker att du får ut vad du borde av din SEO kan det vara läge för en hälsokontroll. Det kan vara svårt för den som inte själv arbetar dagligen med SEO att bedöma om arbetet går som det ska, därför lanserar Brath en hälsokontroll för din E-handel.

Att utvärdera SEO-arbete, eller frånvaron av det, kan vara nästan omöjligt för den som inte arbetar med SEO dagligen. Går din E-handel som den ska i sökresultaten, ökar den som det borde eller är det något som håller dig tillbaka?

Oavsett om du köper in SEO, löser allt själv eller helt enkelt har ignorerat det för att det känns oöverstigligt så är det svårt att utvärdera. Hur klarar sig sajten i Googles Core-uppdateringar? Hur ser din länkprofil ut jämfört med dina konkurrenter? Indexeras ditt innehåll på rätt sätt? Frågor som är mycket viktiga för SEO men som kanske inte kommer naturligt för alla som är beroende av Google för sin försäljning.

Vi tar bort lite krångel

Det är komplext med SEO men det behöver inte vara krångligt. För att ta bort lite krångel ur ditt liv har vi satt ihop en överskådlig SEO-analys. En bra översiktligt analys som går igenom din E-handel och ger en tydlig bild av hur det ser ut idag och vad du borde gå vidare med.

En översiktlig SEO-analys för 4 900 kr (exkl moms)

Här hittar du mer information om analysen och kan beställa.

Analysen går igenom följande frågeställningar och levereras i PDF-form med tydlig förklaringar av de problem som kan finnas och åtgärder som rekommenderas.

Indexering

Sajtens hastighet

Sajtens innehåll

Sajtens Auktoritet

Filter/Uppdateringar