Growth marketing

Viva webinar
Tisdag 26 januari
Kl. 10:00-11:00

 

Det här är webbinariet där du får grunderna i Growth Marketing. I takt med att allt fler marknadsföringslösningar har vuxit fram är alternativen många och Growth Marketing är den process som görs för att identifiera exakt vilka aktiviteter som kan skapa största möjliga lönsamhet för bolaget. En process som fokuserar på “data” för att göra den till “smart data”.
För att orientera dig i data behöver du kunskap och verktyg för att skapa en marknadsstrategi som fokuserar på kundskap. Mer om insikter, mål och kundskap ges du under denna timmen som blir fullmatad med inspiration för att ställa om och jobba datadrivet med bolagets marknadsföring på riktigt!

 

Kunskapen får du levererad av Vivas smarta Rikard Jerselius som lär dig hur du själv kan jobba med att hacka systemet för en datadriven och tillväxtfokuserad process som tar ditt bolag in i framtiden. Anmäl dig redan idag på länken här!

 

RikardJerselius-250x250
Rikard Jerselius
Business Growth Manager
Viva Media

Det här kommer du få veta mer om:

  • Grunderna i Growth Marketing – från insikt till lönsamhet.
  • Välgrundade nyckeltal för att mäta  tillväxt
  • Hur du skapar en marknadsstrategi för ökad lönsamhet
  • Lönsamhetsvågen som balanserar CAC och CLV
  • Verktygen för att arbeta med kundskap
  • Möjlighet att ställa alla de frågor du vill ha svar på inom ämnet

 

Om företaget

Viva Media bildades 2014 när tre specialistbyråer inom marknadsföring slogs samman till en för att kunna erbjuda marknadsföring med fokus på helheten. Våra flexibla team drivs av kärlek och hjärta, övertygade om att tillit skapar det bästa samarbetet. Vi finns i Uppsala, Kalmar och Oslo.

Vill du höra mer om hur vi bygger din framgång tillsammans?
Ring 018-490 11 00 eller mejla info@vivamedia.se

Företagssida: https://www.ehandel.se/author/viva-media

 

Webbplats: https://vivamedia.se/