Kreationsbyrån är inRiver Certified Solution Partner

Kreationsbyrån är idag stolta Solution Partners till inRiver och får möjligheten att återförsälja inRivers lösning, underhålla denna samt att leverera konsulttjänster för implementering och tillhandahålla integrerade kundlösningar.

InRiver är nordens ledande PIM-system inom Product Marketing och Omni Channel Commerce. Applikationen är framtaget för att göra det enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt att hantera och distribuera högkvalitativ produktinformation. InRiver PIM har därför många integrationsmöjligheter och innoverar ständigt kring nya funktioner, APIer, affärssystem och säljkanaler.

– Genom partnerskapet med inRiver förstärker vi vårt erbjudande till e-handelsföretag och entreprenörer. PIM system blir en allt viktigare pusselbit i dagens e-handel. Särskilt för de som har, eller planerar, en marknadsnärvaro i flera kanaler såsom butik, säljkår och omnikanal e-handel, säger Herbert Cuba Garcia, VD hos Kreationsbyrån.

För mer information, kontakta:
Herbert Cuba Garcia, Kreationsbyrån, 08 735 88 00 eller 0704 71 91 51

Om företaget

Kreationsbyrån Sverige AB startades 2009 av dedikerade ingenjörer och utvecklare och är idag en byrå med utvecklare som älskar sitt jobb och förstår sina kunder. Med goda finanser och en trygg tillväxt är Kreationsbyrån en av de mer seriösa aktörerna inom branschen idag. Herbert Cuba Garcia är VD och primär kontaktperson.

Telefonnummer: 08-735 88 00

E-post: hej@kreationsbyran.se

Webbplats: https://www.kreationsbyran.se/