Lämnar CDON för e-handelns nya rekryteringsspecialist

2019 var året då rekryteringsföretaget E-commerce Recruit tog position som Sveriges enda nischade rekryteringsföretag med fokus på e-handel. Nu satsar de ytterligare i Sverige genom att värva en e-handelsexpert från CDON.

Zophia Karlsson kommer senast från CDON där hon arbetat och fokuserat på att bygga upp och utveckla marknadsplatsens partnerprogram för tekniska integrationer och e-handelsplattformar. I hennes nya roll på E-commerce Recruit blir hon en viktig del i företagets expansion och kommer utöver rekryteringsrollen även att fokusera på affärsutveckling.

”Genom mitt nätverk och kunskap om e-handel kommer jag att på ett bra sätt kunna hjälpa kunder att tillsätta framtida stjärnor till sina team. Jag kommer även att arbeta med bolagets affärsutveckling framåt och hitta vägar för ytterligare digitalisering och expansion. E-commerce Recruit står inför en riktigt spännande resa och det var inte svårt för mig att tacka ja till att bli en del av den.”säger Zophia Karlson, Rekryterare / affärsutvecklare.

Från tidigare roller har Zophia Karlsson med sig ett stort kontaktnät och erfarenhet från både leverantörs- och e-handelssidan. Innan hon började på CDON var hon Head of Sales & Partner Manager på Ehandel. Den samlade erfarenheten och kunskapen från tidigare roller gör att hon på ett bra sätt kompletterar övriga rekryterare och personal på E-commerce Recruit.

”Vi är övertygade om att Zophia kommer att ta med sig ett nytt perspektiv in i verksamheten som på ett positivt sätt kommer att utveckla oss. Förra året var riktigt bra för oss och under 2020 har vi aggressiva tillväxtplaner där Zophia blir en viktig del i vår satsning”, säger Sanny Malmberg, rekryterare och grundare till E-commerce Recruit.

Om företaget

E-commerce Recruit startade i slutet av 2018 och tog snabbt mark i branschen som en nischad rekryteringsaktör med fokus på e-handelsbolag. Bolaget har kontor i Stockholm och i Malmö, men arbetar med rekrytering, headhunting och konsulter i hela Sverige.

Telefonnummer: 010-199 35 50 E-post: info@ecommercerecruit.se

Webbplats: https://www.ecommercerecruit.se/