Logistik överallt- En podd av Tea Grbic & Åsa Leander

Logistiken kommer man inte undan- oavsett om du arbetar i branschen eller inte. Den är inkopplad nästan överallt och hjälper oss på traven i att förenkla vår vardag, göra företag lönsamma och se till att framtiden blir hållbar.

I podden Logistik Överallt för programledarna Tea Grbic och Åsa Leander samtal med Sveriges smartaste logistikexperter där varje avsnitt riktar sig emot ett specifikt logistiskt område. Podden som lanseradens den 17e mars har under hela våren släppt nya avsnitt varannan tisdag, och det finns inga planer på att sakta ner! Tea Grbic och Åsa Leander, tidigare programledare för podden Älska Logistik, pekar på att logistiken inte går att undkomma och att den förtjänar större plats och uppmärksamhet. De vill att lyssnaren ska få en större och djupare förståelse kring logistik oavsett om du är aktiv i branschen eller inte.

– Vi gör podden på ett lättsamt, inspirerande och utbildande sätt för att få folk att förstå logistik. Alla som vill effektivisera sin verksamhet eller vardag måste ha en förståelse för ämnet, tillägger Grbic.

I första säsongen har många olika logistikvinklar lyfts, just för att peka på att logistiken finns överallt. Ämnen som berörts tillsammans med experterna är bland annat citylogistik med Maria Oscott, flyget med Fredrik Kämpfe, Göteborgs hamn med Elvir Dzanic, krislogistik med Freddy Jössnon Hanberg, logistik och ledarskap med Ami Hemviken, e-handel med Sandra Gadd på Boozt, logsitikens roll för klimatfrågan med Johan Kuylenstierna och sist men inte minst, matlogistik med Paul Svensson.

Avsnitten är omkring 25 minuter långa och håller hårt fokus på trender, hållbarhet och framtid. Leander avslutar med att berätta om att säsong två kommer släppas redan till hösten igen.

Lyssna på podden på antingen Acast Logistik Överallt, Itunes Logistik Överallt eller Spotify Logistik Överallt.

Kort om programledarna till Logistik Överallt: Till vardags arbetar Tea Grbic och Åsa Leander på Greencarrier, nordens största privatägda logistikföretag med huvudkontor i Göteborg. Där arbetar Tea som Head of Social Media & Digital Communication och Åsa som Head of Sustainability & Brand Management. I sina roller har de också tidigare utvecklat Greencarriers podcast Älska Logistik från idé till färdig produkt.

Följ @logistikoverallt på Instagram »

Kontakta Logistik Överallt här »

Besök Logistics & Automation Malmö här »

Om företaget

Kontaktuppgifter

Maria Perneros Geterud, Head of Event
tel: +46 704 34 45 18
e-mail: maria.geterud@easyfairs.com

Connie Wallace, Sales Executive
tel: +46 704 34 45 01
e-mail: connie.wallace@easyfairs.com

Nathalie Widén, Marketing Coordinator
tel: +46 704 34 45 58
e-mail: nathalie.widen@easyfairs.com

Webbplats: https://www.logisticsmalmo.se/sv/