LRF Media delägare i Brath

Igår skrev Maria och jag, tillsammans med Pontus och Ann från LRF Media, på avtalet. LRF Media blir delägare i vår byrå. Vad betyder det?

Det låg en relativt lång personlig resa bakom det där tillfället på ett advokatkontor i Stockholm. Maria och jag hade insett att vi ville växa ännu snabbare än vi gjorde och att vi hade svårt att göra det utan stöd. Vi har fått en hel del förfrågningar genom åren men vi har aldrig varit intresserade av några andra ägare.

Med LRF Media kändes det annorlunda, visserligen är de ett traditionellt mediehus men de är också framåtlutade. Där så många av tidningarna knäckts under internets tuffa behandling av dem har LRF Media byggt framåt, nya tjänster, nya idéer och nya tag. Deras värderingar skilde sig också mycket från våra tidigare friare, kanske är det så att de helt enkelt ligger närmare oss.

Från och med januari är LRF Media den största ägaren i Brath och vi är trygga i att det kommer vara bra för företaget. Maria och jag kommer jaga på framåt precis som vanligt och har redan spikat en plan för att dubbla företagets storlek. Nu är det dags för att exekvera!