Missa inte årets heta paneldebatter på Emeet! – “många marknadsledande profiler”

Emeet är ett e-handelsevent som är skapat för att e-handlare ska kunna möta sina branschkollegor i en miljö där de kan diskutera utmaningar och byta erfarenheter. Grundpelaren av Emeet är ”sharing is caring”, en mötesplats där e-handlare möts och delar med sig för att tillsammans främja e-handeln. Det finns även en unik möjlighet att lyssna till våra paneldebatter med många marknadsledande profiler.

Gridden är hjärtat av Emeet. Där skriver du helt enkelt upp vad du vill bidra med, vilka frågor du vill ta upp eller ha hjälp med. Ämnena skrivs ner på en tavla (kallad gridden) med ett rutnät, där varje ruta/slot motsvarar en session på 45 minuter och sedan genomförs en gruppdiskussion utifrån det ämne som satts upp.

Du bestämmer själv vilka sessioner du är intresserad av och vilka diskussioner du vill lyssna på och deltaga i. Det pågår flera sessioner samtidigt i olika rum för att så många som möjligt ska kunna få möjlighet att ta upp just sina frågor. Efter varje session är det en kort paus, så att du får en chans att umgås och nätverka med dina branschkollegor.

 

Vad händer efter dagseventet? 

Efter en dag fylld med inspiration, nya insikter, delning av erfarenheter och möten så avnjuter vi tillsammans en middag med god mat, dryck och underhållning. Middagen är helt gratis för e-handlare men det finns ett begränsat antal platser så boka middagsbiljetten i tid

Pandeldebatten i Malmö med tema Amazon och andra marknadsplatser

Amazon firar ett år i Sverige. Samtidigt som en del beskriver lanseringen som ett fiasko har Ehandel kunnat avslöja att Amazon går mot att omsätta över en miljard på den svenska marknaden. Hur ser framtiden ut för Amazon i Sverige och hur ska svenska företag förhålla sig till Amazon och andra marknadsplatser? Är de ett hot, en möjlighet, båda delar eller något helt annat? Med panelens hjälp gör vi en djupdykning i e-handelsjättarnas framfart i Sverige och internationellt. Utöver paneldebatten kommer även Andreas Baller, Head of Marketplace Sweden på Amazon att berätta om Amazons satsning i Sverige samt bli intervjuad av Johanna Allhorn, chefredaktör på Ehandel.se.

Pandeldebatten i Stockholm med tema Influencer Marketing

Alla pratar om influencer marketing, men utmaningarna verkar vara nästan lika stora som möjligheterna. Hur bygger man framgångsrika influencer marketing kampanjer? Vad krävs för att influencer marketing på allvar ska bli en marknadsföringskanal att räkna med? Vem eller vilka äger affären och har möjlighet att utveckla den? Häng med när vi ger oss in i ett av e-handelns mest aktuella ämnen just nu.

Emeet Stockholm - Anmäl er här!

Emeet Malmö - Anmäl er här! 

Vill du bli partner till eventet - Skicka till oss på samarbete@ehandel.se