Nytt kreditkort för företagare kan vara räddningen på vardagliga problem

Att få ett kreditkort till sitt företag har tidigare varit svårt och krångligt. Därför rullade vi upp ärmarna och lanserade ett helt nytt kreditkort för företagare i alla storlekar.

Vi har alltid velat underlätta för företagare. Skala av, förenkla, förbättra, göra det mer tillgängligt, snabbt och tryggt att få finansiering.

Faktum är att just rätt typ av finansiering, tillsammans med bristande arbetskraft och lagar och regler, är det största hindret för tillväxt idag.

Låt oss därför få presentera - ditt nya kreditkort! Qreds kreditkort i vinkel

Många kreditkort för både privatpersoner och företag kommer med någon form av startavgift, uppläggningsavgift, kortkostnad, månadsavgift eller årsavgift. Inte Qreds kreditkort. Vi har valt att göra kortet helt kostnadsfritt att ansöka och få hem i brevlådan, samtidigt som du får en genomsnittlig räntefri period på upp till 45 dagar, med 14 dagars betalningsvillkor. Du väljer helt enkelt om du vill betala hela fakturan på en gång (0% ränta) eller dela upp den, till en kostnad.

Qreds kreditkort kan alltså ligga i din ficka och finnas där när ditt företag behöver det. Oavsett om det handlar om att tanka bilen eller att investera i den där datorn, så finns vi där för dig.

Sedan vi lanserade 2015 har vi hjälpt fler än 25 000 företag. Vårt mål är att hela tiden utveckla oss själva och vår affär för att fortsätta stärka vårt erbjudande för att hjälpa fler företag. Genom Visa-medlemskapet kan vår produktportfolio breddas ytterligare för att passa våra kunders vardagsbehov, säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

Kostnadsfritt
Vi skickar ditt kreditkort direkt, som dessutom inte har någon månadsavgift.
Snabbt
Sluta spendera tid på långa ansökningsprocesser. Det tar bara en minut att ansöka om vårt kreditkort och du får svar samma dag.
Tryggt
Vi ligger under Finansinspektionens tillsyn, så du är i trygga händer!
Universellt
Qredkortet kan användas precis överallt där de tar emot Visakort. Vi har dessutom inget valutapåslag för utlandsköp.
Pålitligt
Vi har Sveriges nöjdaste kunder, enligt Trustpilot.

Läs mer och ansök här!