Qred lanserar eget kreditkort för dig som är företagare

Se hit alla företagare! Snart lanseras ett företagskort som är framtaget just för dig.

Varför har vi skapat detta kort?

Vi finns för att hjälpa företagare! Det är därför Qred existerar. Fokuset ligger på att lösa de större problemen för småföretagare, för att de ska kunna fokusera på det som de älskar. Vi skapar enkla tjänster som förenklar hanteringen av den dagliga ekonomin i verksamheten. Qred erbjuder finansieringstjänster i form av företagslån, factoring och snart även kreditkort. Redan nu kan du gå in och anmäla dig för uppdateringar gällande kortet, så du kan vara först med det när det lanseras.

Med Qreds kreditkort kommer du enkelt se och hantera alla dina köp i vår app som kommer att lanseras i samband med kreditkortet. Du får alltså en direktöversikt över alla köp. Genom appen har du även tillgång till direkt support från våra experter.

När vi öppnar ansökan kommer vi meddela de som står på väntelistan. Precis som med våra andra tjänster tar det inte lång tid att ansöka om Qreds kreditkort - det tar endast en minut. När du gjort din ansökan, och blivit godkänd kommer vi att skicka ett kort till dig. Ingen månadsavgift för kortet tillkommer. Det är alltså helt gratis! ‍

Fördelar med Qredkortet

En stor fördel med kortet är flexibilitet med betalningen. I genomsnitt har köp som görs med Qreds kort trettio räntefria betalningsdagar. Med Qredkortet kommer du en gång i månaden få en faktura med 14 dagars återbetalningstid. Du väljer då själv om du vill betala hela summan, med noll procent ränta, eller om du vill dela upp den. Väljer du att dela upp betalningen kommer en ränta läggas till Räntan är företagsspecifik och börjar från 1,95% per månad. Just ditt företags ränta beräknas när du ansöker om ett kort.

Kortet kan användas för företagsköp både online och offline och det går att använda på alla ställen där Visa-kort accepteras. Vilket innebär i stort sett överallt. När din ansökan blivit godkänd få du ett Qredkort med en kreditgräns. Dina utgifter kan du enkelt övervaka i Qred-appen. Där kan du även ange utgiftsgränser och blockera kort. Ja, helt enkelt hantera allt som är relaterat till ditt Qredkort.

 

Klicka här för att ta del av vårt exklusiva erbjudande för Edge:s medlemmar

Om företaget

Öppettider: Måndag-fredag kl. 07:00-17:30
Telefon: 020-150 333
Mail: support@qred.se