Slå dig ner, lyssna och lär från en av Nordens mest bokade talare!

På Logistics & Automation i Malmö den 20e maj intas scenen av ingen mindre än Christer Olsson. Christer Olsson är föreläsare, coach och inspiratör som med enkla medel hjälper oss att skapa förändring. Under Christers föredrag riktar vi vårt fokus på personlig utveckling, vikten av att vara nyfiken samt hur betydelsefullt det är att våga testa nya vägar och lösningar.

Att allting antingen är under utveckling eller avveckling kan logistikbranschen bekräfta eftersom logistiken utvecklas i den fart den gör. Att behålla det gamla och strunta i att intressera sig för det nya, är en farlig strategi vilket kan sätta käppar i hjulet för både din verksamhet och dig själv. Christer Olsson kommer att tala om vilja, utveckling och ständigt lärande, vilka är väsentliga byggstenar för dig som inte att din verksamhet hamnar på efterkälke.

Christer Olsson är en av Nordens mest uppskattade föreläsare och coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du möjlighet att skapa förändring i vardagen, på jobbet och i relationer.

Varmt välkomna.

 

Läs mer om Logistics & Automation Malmö »

Om företaget

Kontaktuppgifter

Maria Perneros Geterud, Head of Event
tel: +46 704 34 45 18
e-mail: maria.geterud@easyfairs.com

Connie Wallace, Sales Executive
tel: +46 704 34 45 01
e-mail: connie.wallace@easyfairs.com

Nathalie Widén, Marketing Coordinator
tel: +46 704 34 45 58
e-mail: nathalie.widen@easyfairs.com

Webbplats: https://www.logisticsmalmo.se/sv/