Starka profiler när de första talarna på NXT i Oslo presenteras

Samtidigt som de nordiska länderna börjar se de positiva effekterna av den pågående vaccineringen kommer ett glädjande besked till alla som arbetar i den snabbt växande nordiska e-handeln. NXT – The Future of Commerce är helt inriktade på att genomföra den viktiga konferensen och hela branschen ser fram mot att träffas fysiskt igen. Idag presenterade Ehandel som arrangerar NXT de första talarna och det är starka profiler som kommer att kliva upp på Oslo Spektrums den 11 november.

Temat på årets NXT – The Future of Commerce är hållbarhet.

Hållbarhet är en röd tråd genom hela konferensen, säger Sahra Thurdin, Head of Event på Ehandel och det känns roligt att vi nu kan börja kommunicera vilka fantastiskt namnstarka talare och unika berättelser vi kan presentera.

Bland de första talarna märks Hege Nilsen Ekberg, CEO på Stormberg AS, Siri Norhagen, Act. Sustainability Manager på IKEA Norway, Jake Petersen, CEO på Miinto och Natasha Abbas Jankovic & Alvin Dammann Leer, grundare på Packoorang.

I väntan på grönt ljus från de norska myndigheterna har både biljett- och partnerförsäljningen startat och intresset är stort.

Det märks att det finns en längtan att få träffa varandra igen fysiskt och den osäkerhet som funnits kring eventuella restriktioner kopplade till pandemin har vi helt neutraliserat genom att vara helt transparenta med villkoren för partners och utställare, säger Niclas Albäck som är Partneransvarig.

Ingen ska känna att de förbinder sig för något under de här omständigheterna. Men det finns all anledning att boka sin plats redan nu.

Biljetterna till NXT finns att boka på https://www.whatsnxt.io/tickets/

För partnerskap inför och under NXT i Stockholm och Oslo, kontakta marknad@ehandel.se.

För mer information se www.whatsnxt.io