Webbyrå underlättar för fler samarbeten med IT-entreprenörer och Startups under Coronakrisen

– Vi hjälper våra kunder långsiktigt och över flera etapper under deras resa. Relationen bygger på trygghet och nära partnerskap, vilket särskilt varit framgångsfaktorer för nystartade, ofta stressade entreprenörer. Vi har kunnat förstå och leverera affärsmålen kunden behövt på rätt sätt och i rätt tid, säger Herbert Cuba Garcia, VD på Kreationsbyrån.

Den tekniska webbyrån i Stockholm - Kreationsbyrån har tagit fram ett specialanpassat erbjudande för IT-entreprenörer och startups som vill förverkliga sina digitala lösningar på ett tryggt sätt genom att bl a inkludera Kreationsbyrån som teknikpartner. Inom ramen för entreprenörsprojekt är det inte ovanligt att projektet utförs under tidspress och med ansträngd budget och ofta med bristande teknisk kompetens, något Kreationsbyrån vill hjälpa unga företag lösa på fler kreativa sätt.

Kreationsbyrån är en teknisk digital byrå/webbyrå som genom stark fingertoppskänsla förverkligar din skräddarsydda e-handelslösning, mobilapp och webbplats. Med över 10 års erfarenhet av IT-branschen som strategisk partner och utvecklingsbyrå åt såväl mindre aktörer som storföretag som Bonnier, SEB, Länsförsäkringar och Pricerunner finns god förståelse för många olika typer av utmaningar.

Läs mer om möjligheterna att samarbeta med Kreationsbyrån: https://www.kreationsbyran.se/erbjudande-startups

 

Om företaget

Kreationsbyrån Sverige AB startades 2009 av dedikerade ingenjörer och utvecklare och är idag en byrå med utvecklare som älskar sitt jobb och förstår sina kunder. Med goda finanser och en trygg tillväxt är Kreationsbyrån en av de mer seriösa aktörerna inom branschen idag. Herbert Cuba Garcia är VD och primär kontaktperson.

Telefonnummer: 08-735 88 00

E-post: hej@kreationsbyran.se

Webbplats: https://www.kreationsbyran.se/