Webinar med Erik Modig & Arash Gilan

Häng med på ett kostnadsfritt webinar med Erik Modig och Arash Gilan om marknadsplanens roll 2022 och hur ni får mest bang for the buck!

Värdet av marknadsplanen 2022

16 november 
Kl. 12:00

Dags för den årliga planeringen och budgeteringen för nästa marknadsföringsår! Sitter du likt många andra med tankarna på hur ni ska lägga upp strategin för kommande år är det här ett webinar du inte får missa. Häng med på ett vasst samtal om marknadsplanens roll för bolagets framgång och hur du skapar störst effekt i förhållande till budgeten. Bang for the buck helt enkelt!

Arash Gilan och Erik Modig diskuterar marknadsföringens stora dilemman så att du i ditt team kan gå in med nya tankar som kan inspirera, men även utmana dig, inför planeringen av året 2022. Arash i form av vd och omvärldsbevakare samt Erik Modig utifrån det han som forskare på Handelshögskolan, författare och föreläsare ser hända i branschen.


Det här kommer du få veta mer om:

• Är marknadsplanen fortfarande relevant?

• Hur får man mest för pengarna?

• Vad är egentligen effekt i marknadsföring?

• Och sist men inte minst – hur mäter man effekt?

 

Klicka här för att delta på Vivas kostnadsfria webinar så hörs vi vid lunch den 16 november!

 

 

Om företaget

Viva Media bildades 2014 när tre specialistbyråer inom marknadsföring slogs samman till en för att kunna erbjuda marknadsföring med fokus på helheten. Våra flexibla team drivs av kärlek och hjärta, övertygade om att tillit skapar det bästa samarbetet. Vi finns i Uppsala, Kalmar och Oslo.

Vill du höra mer om hur vi bygger din framgång tillsammans?
Ring 018-490 11 00 eller mejla info@vivamedia.se

Företagssida: https://www.ehandel.se/author/viva-media

 

Webbplats: https://vivamedia.se/