Bring gör megasatsning på svenska boxar: Hundratals på väg ut

"Vi ska ett brett erbjudande av tjänster till våra e-handlare".

Nu tar Bring sitt koncept med paketskåp även till Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande från företaget som ägs av statliga Posten Norge.

Sedan tidigare har Bring 1 650 olika utlämningsställen i Sverige. Men nu är det alltså även dags för skåp för uthämtning av varor. Exempelvis Instabox och Budbee har liknande lösningar.

Annons

Det rör sig till att börja med om några hundra skåp som ska placeras ut i svenska storstäder. Detta efter stora framgångar med paketboxar i Norge. Boxarna ska börja installeras inom de närmaste månaderna.

Boxarna blir en viktig del av det totala erbjudandet och kompletterar vårt befintliga nätverk. Som kund hos oss ska det finnas ett alternativ för alla – oavsett om du vill ha din leverans hem till dörren, hämta ut det hos ombudet när du passerar på väg från jobbet, eller i ett paketskåp när det passar dig, kommenterar Robin Engstrand, chef på Bring för B2B och e-handelstjänster i Sverige, Danmark och Finland och tillägger:

Vi tror starkt på att ha ett brett erbjudande av tjänster till våra e-handlare och till deras kunder, kanske dyker det därför upp boxar på helt nya platser, vi får se, säger Robin Engstrand.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!